Steunen

U hebt meerdere mogelijkheden om via Taclla te doneren. Taclla garandeert dat al het geld dat over wordt gemaakt ten goede komt aan het gekozen project.

Let op: Het is belangrijk dat u het project in de omschrijving vermeld zodat wij weten voor welk project uw donatie bestemd is. Indien u in de omschrijving ook uw adresgegevens vermeld dan kunnen wij aan het project doorgeven van wie de donatie afkomstig is.

 • Voor √©√©nmalige donaties:
  U kunt uw donatie overmaken via:
  IBAN: NL78RABO0373333900
  Ten name van: Stichting Taclla te Rosmalen
  Omschrijving: <project omschrijving> , <eventuele adresgegevens>
 • Voor periodieke (maandelijkse) donaties:
  1. U kunt zelf via internetbankieren automatisch periodiek geld overmaken.
  2. U kunt ons machtigen om via automatische incasso geld van uw rekening af te schrijven. U kunt deze machtiging ten alle tijde stopzetten of via uw bank terugdraaien. Indien u hiervan gebruik wilt maken, klik dan hier.
 • Voor volledige belastingaftrek op periodieke donaties

  Normaal gesproken is er een onder- (1%) en bovengrens (10%) op het bedrag wat in aanmerking komt voor belastingaftrek. Het is mogelijk om via de Stichting Taclla een contract op te stellen waarna deze grenzen vervallen en het gehele bedrag aftrekbaar is van de belasting. U dient hiervoor wel periodiek voor tenminste 5 jaar te doneren. Indien u hiervan gebruik wilt maken dan kunt u contact opnemen met de penningmeester, email: penningmeester@taclla.nl